Kaustisen hammashoitola

Kaustisen hammashoitola on syyskuussa 2015 muuttanut Tunkkarin hammashoitolaan (Veteli). Käynti Tunkkarin terveyskeskuksen pääoven kautta suoraan takapihalle ja sieltä aidattua ja opastettua käytävää pitkin hammashoitolaan.

Käyntiosoite

Mäntöläntie 2
69730 Tunkkari

Postiosoite

K-P:n erikoissairaanhoito- ja peruspalvelukuntayhtymä
Peruspalveluliikelaitos Jyta
Tunkkarin hammashoitola
Mäntöläntie 2
69730 Tunkkari 

Ajanvaraus hammaslääkäreille ja suuhygienistille

ma - pe klo 7.30 - 15.00, puh. 040-8045200
Kiireellisissä tapauksissa soitot ensisijaisesti klo 7.30 - 10.00

Hammashoitolan puhelinnumeron ruuhkautuessa puhelu voidaan asiakkaan halutessa ohjata Jyta-alueen toisen hammashoitolan ajanvarausnumeroon tai asiakas voi jättää takaisinsoittopyynnön.

Ajanvarauksen perumiset tehdään puhelimitse ajanvarausnumeroon puhelinaikoina tai tekstiviestillä mihin vuorokauden aikaan tahansa numeroon 040-8045291.

Ilmoita viestissä nimesi ja aika, jonka perut sekä hammashoitola, jonka ajan perut.

Ajan perumisen tekstiviestipuhelinnumeroon ei voi soittaa.

Jos perut aikasi, varaa itse uusi aika soittamalla ajanvarauksen numeroon.

Yhteystiedot

Jyta-alueen suun terveydenhuollon tulosyksikköjohtaja Pekka Korhonen
puh. 040-8044220
Huom ! ei ajavarauspuheluja tähän numeroon


Hammashuollon laskutusasiat

Yhteydenotot ao. hammashoitolan puhelinnumeroon puhelinaikoina

Suun terveydenhuolto

Tehtävät

Suun terveydenhuollon perustehtävänä on järjestää kuntalaisille riittävät ja laadukkaat suun terveydenhuollon palvelut. Jytassa toimii myös oma oikomishoidon erikoishammaslääkäri. 

Hoitoon pääsy

Asiakkaalla on oikeus päästä hoitoon kuuden kuukauden kuluttua hoitoon hakeutumisesta. Kiireellisessä tapauksessa hoitoon pääsee nopeammin. 

Jos kärsit hammassärystä tai -oireista, ota yhteyttä oman kuntasi tai alueesi terveyskeskuksen hammashoitolaan. Käy säännöllisesti suun ja hampaiden terveystarkastuksessa. Varaa aika hoitoon hyvissä ajoin. Suuhygienistille voi varata aikoja esim. hammaskiven poistoon, suun terveyttä ylläpitävään ja sairauksia ehkäisevään hoitoon, jne.

Asiakasmaksut

Hoito on terveyskeskuksen hammashoitolassa maksutonta alle 18-vuotiaille. Muut maksavat hoidosta sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksulakiin ja -asetukseen perustuvat ja kuntayhtymän peruspalvelulautakunnan vahvistamat asiakasmaksut.